Malzemeler:
3 Yumurta
1,5 Su Bardağı Toz Şeker
1 Su Bardağı Süt
1 Su Bardağı Sıvı Yağ
1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
1,5 Su Bardağı İri Dövülmüş Ceviz
2 Su Bardağı Havuç
2 Tatlı Kaşığı Tarçın
Aldığı Kadar Un
Yapılışı:
Yumurta ve şekeri mikser yardımı ile iyice çırpın. Daha sonra sıra ile süt, sıvıyağ, vanilya, kabartma tozu, un ekleyip çırpma işlemine devam edin. Karışıma ceviz, havuç ve tarçını ekleyip tahta bir kaşık yardımı ile karıştırın. Daha sonra yağlanmış ve unlanmış kalıba döküp 180 derecede pişirin. Soğuyunca ters çevirip servis yapın...
Afiyet Olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder